Vacatures PI Nieuwersluis & Vergadercentrum DJI

Werken bij DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) betekent dat je staat voor een mensgerichte en professionele aanpak. Het houdt in dat je uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden krijgt in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving.

PI Nieuwersluis is voortdurend op zoek naar nieuwe collega's, check hier onze openstaande vacatures! Onze vacatures staan ook op www.werkenvoornederland.nl en www.werkenbijdji.nl, maar als je hier klikt wordt je automatisch de goede kant op gestuurd. 

 

VACATURES

ARBEIDSBEGELEIDER, ER ZIT MEER ACHTER


Begeleid en leer gedetineerden nieuwe vaardigheden voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Binnen de penitentiaire inrichting in Nieuwersluis ben jij hun arbeidsbegeleider op de arbeidszaal. Jij zorgt dat de groep het productiewerk volgens planning en de afgesproken kwaliteit uitvoert.

https://www.werkenbijdji.nl/vacature/begeleiding-en-bewaring/arbeidsbegeleider-44552


COMPLEXBEVEILIGER

Jij bent als complexbeveiliger het visitekaartje voor de penitentiaire inrichting in Nieuwersluis. Vanuit deze functie houd je toezicht op alles wat er in en rondom de locatie gebeurt. Je beschermt daarmee de veiligheid. Ook de correcte begeleiding en controle van gedetineerden en bezoekers valt onder jouw verantwoordelijkheid.

https://www.werkenbijdji.nl/vacature/beveiliging/complexbeveiliger-44501 PENITENTIAIR INRICHTINGSWERKER


Gedetineerden 1-op-1 begeleiden binnen de muren van de penitentiaire inrichting Utrecht, locatie Nieuwersluis. Jij zorgt voor de juiste ondersteuning bij het dagprogramma en helpt bij problemen en vragen vanuit je rol als penitentiair inrichtingsmedewerker.


https://www.werkenbijdji.nl/vacature/begeleiding-en-bewaring/penitentiair-inrichtingswerker-44484


MEDEWERKER VERGADERCENTRUM DJI (ARBEID)


Voor het vergadercentrum DJI en het arbeidsbedrijf van de PI Utrecht zijn wij opzoek naar iemand met affiniteit met de horeca! Ben je kok en heb je genoeg van de onregelmatigheid? Ben je een restaurantmanager die toe is aan een nieuwe uitdaging? Staan gastvrijheid, het verlenen van service en iets willen beteken voor een ander bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit zeker iets voor jou!


https://www.werkenbijdji.nl/vacature/begeleiding-en-bewaring/medewerker-vergadercentrum-dji-arbeid-48694


JUSTITIEEL VERPLEEGKUNDIGE


Als verpleegkundige zelfstandig spreekuren draaien. Zelf je agenda beheren en je werkzaamheden inplannen. Als je als verpleegkundige érgens veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt, dan is het wel binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen. En je werkt ook nog eens met een heel interessante doelgroep. Binnen de Penitentiaire Inrichting in Nieuwersluis zijn we op zoek naar een Justitieel Verpleegkundige. Versterk jij ons team?


https://www.werkenbijdji.nl/vacature/zorg-welzijn--behandeling/justitieel-verpleegkundige-48852JURIDISCH MEDEWERKER


De juridische spil binnen de penitentiaire inrichting Utrecht; dat ben jij. Je gaat als juridisch medewerker aan de slag in een gevarieerde en uitdagende omgeving met onder meer een gevangenis, beperkt beveiligde afdeling (zowel voor mannen als vrouwen), een moeder met kindhuis en een huis van bewaring.

 
https://www.werkenbijdji.nl/vacature/bedrijfsvoering-en-staf/juridisch-medewerker-50920

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info