WELKOM BIJ VERGADERCENTRUM DJI


Vesting dorp, pupillenschool, militaire gevangenis en vrouwendetentie. Hoe zit het nu eigenlijk? De PI Nieuwersluis heeft een rijke historie, en de "rit" er naar toe vertelt al een hoop. Lees hier hoe we zijn gekomen tot wat we zijn!Het Vergadercentrum DJI biedt moderne faciliteiten in een sfeervolle omgeving. Wij beschikken over 11 vergaderzalen, variërend in grootte en opstelling. Daarnaast kunt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren in de MESS of op ons terras. 


Op een schitterende locatie in het pittoreske Nieuwersluis vindt u Vergadercentrum DJI, gelegen op het terrein van de PI Utrecht. 

De omgeving is prachtig en ligging zeer centraal. Steden zoals Utrecht (14 minuten) of Amsterdam/Schiphol (20 minuten) maken Vergadercentrum DJI een ideale locatie om uw vergadering of bijeenkomst te houden. 

Met 11 vergaderzalen, een sfeervol restaurant en moderne voorzieningen in ouderwets pand, zorgt het Vergadercentrum DJI voor een bron van inspiratie en maken wij van uw bijeenkomst een ervaring.

Het Vergadercentrum DJI biedt u verschillende mogelijkheden, een ochtend of de hele dag vergaderen, een bijeenkomst of seminar, een borrel of een diner, bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

Voor de geldende coronamaatregelen binnen het Vergadercentrum DJI klik hier.


Een heerlijke lunch, gezellig borrel of diner? Bij het Vergadercentrum DJI heeft u de mogelijkheid om uw bijeenkomst dat speciale tintje te geven die het verdient.  

Ook voor een speciale gelegenheid kunt u bij ons terecht. Wilt u een BBQ organiseren met uw afdeling, een themadag houden met aansluitend een borrel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

                     VACATURES

Er zit meer achter werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen.


Je leert hier je oordeel thuis te laten. Je kijkt voorbij aan wat iemand gedaan heeft. En je snapt dat iedere dag maatwerk is. Jouw werk bij DJI gaat over veel meer dan de deuren sluiten. Er gaan hier ook deuren open. DJI is niet alleen een plek waar vrijheid ophoudt, maar vooral ook een omgeving waar die vrijheid weer begint. De plek waar we samen werken aan terugkeerkracht. Dat doen we omdat we weten dat iedere gedetineerde straks gewoon weer iemands buur kan zijn. Dat is wat we noemen werken aan veiligheid door mensen vooruit te helpen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info